Un nou record în Sectorul 5. Parc finalizat în doar zece zile

18 mai 2021
345 Afișari
Un nou record în Sectorul 5. Parc finalizat în doar zece zile

Primarul Piedone se laudă cu un nou record în Sectorul 5. Edilul a făcut șuni recepția Parcului Sălaj, care a fost reabilitat în întregime în mai puțin de două săptămâni.

Primarul Cristian Popescu Piedone spune că a stabilit un nou record în Sectorul 5 în privința refacerii Parcului Sălaj.  Locul de joacă și relaxare era într-o stare deplorabilă, astfel încât edilul a dispus reabilitarea acestuia de urgență.

Aici, a fost amenajat un loc de joacă pentru copii, un spațiu cu aparate de fitness și s-a turnat tartan. De asemenea, au fost montate băncuțe noi, s-au plantat pomi și s-au îngrădit spațiile verzi. S-a mai dispus și reabilitarea străzilor și trotuarelor, precum și toaletarea zonei ce împrejmuiește parcul.

„Avem mult de recuperat în acest sector, însă eu voi fi zilnic pe teren pentru a mă asigura că vom ajunge din urmă celelalte sectoare. Fac din nou apel la cetățeni să reclame Poliției Locale actele de vandalism și persoanele care aruncă ilegal deșeuri, pentru ca tot ceea ce facem în acest sector să se păstreze cât mai mult timp posibil.”, a declarat Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Un alt parc diin Sectorul 5  a fost modernizat repede. Inaugurat înainte de Paște, acesta are aparate de fitness și locuri de joacă pentru copii. Operațiunea privind modernizarea parcului Pecineaga din Sectorul 5 a durat doar 11 zile. În interior au fost plantați zeci de arbori, au fost refăcute aleile și au fost montate piese de mobilier urban.

Cookies