Un nou protest pe Șos. Antiaeriană din București. Un protestatar a fost săltat de polițiști pentru că nu a respectat indicațiile

02 nov. 2022
420 Afișari
Un nou protest pe Șos. Antiaeriană din București. Un protestatar a fost săltat de polițiști pentru că nu a respectat indicațiile
Un nou protest pe Șos. Antiaeriană din București. Un bărbat a fost săltat de polițiști pentru că nu a respectat indicațiile. Imagine simbol: Facebook/ Poliția Capitalei

Un nou protest a avut loc marți seară pe Șos. Antiaeriană din București. De această dată, un bărbat a fost săltat de polițiști pentru că nu ar fi respectat indicațiile date de oamenii legii.

Un bărbat a fost săltat de polițiști la un nou protest pe Șos. Antiaeriană

Bărbatul participa la un nou protest pe Șoseaua Antiaeriană din București. Acesta nu ar fi respectat indicațiile date de polițiștii care se aflau la fața locului, iar oamenii legii l-au săltat.

Marți seară, 1 noiembrie 2022, începând cu ora 19:30, Brigada Rutieră a restricționat traficul rutier pe Șos. Antiaeriană, întrucât pe stradă, în zona intersecției șoseaua Antieriana cu strada Cojocaru Elena și Vasile se aflau aproximativ 30 de persoane. În semn de protest, bucureștenii din zonă traversau, de nenumărate ori, pe trecerea de pietoni, potrivit antena3.ro.

Incidentul s-a petrecut la distanță de 20 de minute (ora 19:50), în timpul în care oamenii legii desfășurau activități pentru a permite circulația mașinilor pe Șos. Antiaeriană. Aflat în grupul protestatarilor care traversau strada, un bărbat nu a respectat în repetate rânduri, semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor de la Rutieră.

Oamenii legii transmit că bărbatul a decis să nu coopereze, astfel că l-au legitimat și l-au informat că urmează să fie amendat pentru că nu a respectat indicațiile și dispozițiile.

Bărbatul a fost amendat, dar a continuat să se comporte la fel, iar polițiștii au decis să-l conducă din partea carosabilă la mașina poliției. Mai apoi, traficul rutier din zonă a fost reluat.

Zona este periculoasă pentru pietoni

Oamenii din zonă protestează din data de 11 octombrie, când un tânăr în vârstă de 19 ani și-a pierdut viața după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni de o mașină. Bucureștii care locuiesc în zona Șos. Antiaeriană își doresc să fie montate semafoare, astfel încât să nu se mai repete această tragedie.

Până în prezent, datorită perseverenței oamenilor care au protestat aproape seară de seară, autoritățile au trasat marcaje pentru trecerile de pietoni (acestea fiind aproape șterse), au trasat benzi rezonatoare și au montat noi indicatoare.

Într-un răspuns oficial pentru B365.ro, Administrația Străzilor a transmis că, săptămâna trecută, Comisia Tehnică de Circulație a avizat semaforizarea trecerii pentru pietoni, dar semaforul încă se află în faza birocratică.

Citește mai multe: Șos. Antiaeriană, artera neagră a Bucureștiului | Răspuns oficial de la Administrația Străzilor: semaforizarea trecerii de pietoni unde a murit un tânăr, în așteptare

Cookies