Un nou protest AUR, de amploare, se anunță în București. George Simion cheamă la participare largă: Veniți cu mașini, oi, capre, vaci, camioane

08 feb. 2022
243 Afișari
Un nou protest AUR, de amploare, se anunță în București. George Simion cheamă la participare largă: Veniți cu mașini, oi, capre, vaci, camioane

AUR continuă formele de protest și vrea să organizeze un nou miting la care sunt invitați în București simpatizanții săi, cu o participare largă. Apelul la protest al lui George Simion vine după gestului său de ieri, de la tribuna Parlamentului, când l-a înfruntat verbal și fizic pe ministrul Energiei Virgil Popescu. La ultimul protest al AUR din București, manifestanții au forțat intrarea în Parlament și au pătruns în curte, unde au continuat să se manifeste zgomotos, creând panică între forțele de ordine. 

Noul miting al AUR este programat pentru duminică, 27 februarie, în zona Universitate din București, începând cu ora 14.00. În anunțul lansat LIVE pe Facebook, din Parlament, copreședintele AUR George Simion le transmite susținătorilor săi să vină la protestul din București „cu mașini, oi, capre, vaci, camioane”. „Haideți să dăm cu ăștia de pământ pentru că nu se mai poate așa ceva”, a continuat el.

Apelul lui Simion la revoltă

„Pe 27 februarie, trebuie să ieșim cu toții în stradă. Românii contra hoților. Nu este doar ministrul Energiei care ne-a mărit facturile. Sunt mult mai mulți hoți, pe 27 februarie ieșim toată țara în stradă”, a spus Simion.

Apelul lui George Simion la protestul din București la care oamenii sunt îndemnați să vină cu animale sau cu vehicule de mari dimensiuni:

„Avem nevoie de voi ca să continuăm lupta cu hoții. Pregătiți-vă cu mașini, care aveți oi veniți cu oi, care aveți capre veniți cu capre, care aveți vaci veniți cu vaci, care aveți camioane, că sunt mulți șoferi de camion. Veniți în București! Haideți să dăm cu ăștia de pământ pentru că nu se mai poate așa ceva. Nu se mai poate așa ceva. Pur și simplu, nu se mai poate.”

Copreședintele AUR a anunțat pe Facebook încă din 3 februarie că AUR va organiza un protest pe 27 februarie, „pentru facturi, prețuri și dreptate”.

Ieri, George Simion a anunțat pe Facebook: „Pe 27 Februarie vă așteptăm la protest: ora 14:00-Universitate”, precizând că mitingul este contra președintelui Klaus Iohannis.

Ultimul protest al AUR a avut loc înainte de Crăciun anul trecut, împotriva cerificatului verde, iar atunci câteva sute de manifestanți au reușit să pătrundă în curtea Parlamentului unde și-au continuat forma de protest.

Îți recomandăm și:

Cookies