ÎN BUCUREȘTI

Un nou protest cu fumigene la Ministerul de Interne. Poliţiştii au aruncat cu fumigene pe treptele instituției VIDEO

Protest cu fumigene la Ministerul de Interne. Poliţiştii pichetează sediul MAI, cerând demisia ministrului. Aceștia au cântat Imnul României și au depășit numărul maxim admis pentru o manifestație pe timp de pandemie.

Protest cu fumigene la Ministerul de Interne. Federaţia Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual şi Sindicatul EUROPOL, pichetează sediul MAI astăzi, dar și alte zone din București, scandând lozinci, fluierând sau aruncând, din nou, fumigene, lucru ilegal.

Mai mult, numărul celor adunați, aproximativ, 400, este de patru ori mai mare decât permite legea în timpul pandemiei, când numărul maxim de persoane careau voie să participe la  o manifestație este de 100.

Motivul pentru care protestează agenții este că își doresc condiții mai bune de muncă. Mașinile, echipamentele vechi sau lipsă și înghețarea salariilor sunt doar câteva dintre motivele pentru care reprezentanți din toată țara s-au adunat la M.A.I.

Protest cu fumigene la Ministerul de Interne

Protestul a început la ora 10.00 şi este programat până la ora 14.00.

”Nu este vorba doar despre majărări salariale, ne interesează respectarea legii, respectarea unor principii”, au transmis sindicaliştii.

Un protest similar a avut loc și în luna februarie, în fața Palatului Cotroceni, atunci când un grup de polițiști veniți să manifesteze s-au îmbrâncit cu jandarmii. Totul s-a lăsat cu mare ceartă, fumigene și urlete.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button