Un nou proiect imobiliar în nordul Capitalei: Spital, clădiri de birouri și locuințe

de:
17 oct. 2013
0 Afișari
Un nou proiect imobiliar în nordul Capitalei: Spital, clădiri de birouri și locuințe

„Vor fi construite un spital cu o înălțime maximă de 41,5 metri, adică aproximativ 10-11 etaje. Atat ne-a permis Autoritatea Aeronautică pentru ca se află în apropierea Aeroportului Băneasa. De asemenea, vor fi mai multe clădiri de birouri, și acestea înalte, dar și blocuri de locuințe. Acestea din urmă, probabil că vor fi mai puține la număr, zona aceea fiind mai potrivită pentru birouri și servicii. Tot acolo se are în vederea și amenajarea unor magazine, restaurante sau cafenele”, a precizat pentru B365.ro, arhitectul Sorin Gabrea, de la Wstern Outdoor, firma care se ocupă de acest proiect. 

O parte din terenul pe care se va construi noul ansamblu de clădiri se află în subzona S1, având statut special. Este vorba de un teren care a aparținut Școlii de Poliție. Cei care vor realiza acest proiect imobiliar vor trebui să realizeze un Plan Urbanistic Zonal pentru trecerea terenului respectiv „în civil”. 

Planul Urbanistic Zonal pentru realizarea noului ansamblu imobiliar a primit, miercuri, avizul de oportunitate al Comisiei de Urbanism din cadrul Primăriei Capitalei. 

Cookies