Un nou prefect, instalat în funcţie la Braşov

de:
12 mart. 2016
12 Afișari
Un nou prefect, instalat în funcţie la Braşov

După depunerea jurământului, Băncilă a declarat că ocuparea acestei funcții reprezintă o onoare și o provocare pentru el, potrivit Agerpres.

Provin din administrație și este o onoare și o provocare pentru mine. Vrem să fim aproape de cetățean, să rezolvăm problemele de fond funciar, de verificare a legalității actelor administrative, să coordonăm instituțiile deconcentrate și să creăm un liant între mediul de afaceri, comunitate și instituțiile publice aflate la dispoziția cetățeanului„, a spus Băncilă.

El a precizat că în următoarele zile va merge în spitale împreună cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică și la fiecare instituție deconcentrată unde va sta de vorbă nu numai cu conducerea, ci și cu angajații.

La rândul său, Mihai Mohaci a afirmat că a avut privilegiul să lucreze în Prefectură timp de aproape patru ani ocupând funcțiile de prefect și subprefect.

Îmi aduc aminte că, în urmă cu patru ani, s-a întâmplat în sens invers. Pleca domnul Ion Gonțea și veneam eu. Pot să spun că am conștiința curată, am încercat să fac o serie de lucruri importante, poate nu toate mi-au ieșit așa cum am vrut. Am pus la punct câteva lucruri legate de fondul funciar, legalitatea actelor, acțiuni multiple pe partea de mediu, legătura cu primăriile s-a îmbunătățit. În general, mă bucur că am avut acest privilegiu și vreau să le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat în acești ani„, a spus Mohaci.

Ciprian Marius Băncilă a ocupat în ultimii ani funcția de director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Brașov, iar în anul 2010 a fost pentru câteva luni subprefect al județului.

Cookies