Un nou partid politic la Bucureşti. CINE îl conduce

de:
27 iun. 2018
27 Afișari
Un nou partid politic la Bucureşti. CINE îl conduce

Filiala ADER Buucreşti este condusă de Marius Cosmescu, fost consilier local Sector 2. 

„În cadrul acestei întâlniri, împreună cu președinții și secretarii generali ai organizațiilor de sectoare ale Capitalei, s-au analizat următoarele:
– stadiul actual al definitivării structurilor de conducere la nivel de sector;
– stadiul constituirii organizațiilor zonale constituite pe centre de vot;
– organizarea organizațiilor locale pe secții de vot.
Toți participanții au concluzionat: se lucrează bine. Birourile Executive și Consiliile organizațiilor de sector trebuie permanent evaluate și stabilite criterii de performanță pentru fiecare membru. Este necesar continuarea cu mai multa insistență în organizarea pe secțiile de votare”, a apreciat Marius Cosmescu, preşedintele ADER Bucureşti. 

Conform preşedintelui partidului Neculai Onţanu, ADER va fi prezent la toate alegerile din 2019-2020, atât locale cât şi naţionale pentru primari şi preşedinţie. 

În prezent, din structura centrală a formaţiunii politice fac parte mai multe persoane cunoscute în mediul academic, universitar, medical şi cultural. „Președintele Consiliului Național al partidului este prof. univ. dr. Laurențiu Rece – prorectorul Universității Tehnice de Construcții București – cea mai mare universitate tehnică de construcții din România. O altă personalitate care este recunoscută și ca fiind «îngerul copiilor» este prof. univ. dr. Ioan Gherghina – o somitate în domeniu. De asemenea, fostul viceprimar general al Capitalei, avocatul Radu Florinel Dumbrăveanu – un om cu o expertiză deosebită în domeniul administrației locale. De asemenea, și prof. univ. dr. Constantin Coderie, din Armată (dintre ofițerii rezerviști de rang înalt). Apoi, generalul prof. univ. dr. Mihail Orzeață (care a fost și comandantul aviației militare), generalul în rezervă Vasile Ciornei, gen. (r) Constantin Răileanu, doamna profesor Eleonora Toma (din zona medicală)„, a detaliat Onţanu. 

Preşedintele ADER a precizat că, şi în afara graniţelor ţării, a găsit oameni „valoroşi” care să se alăture formaţiunii politice pe care o conduce. „Președinta organizației partidului ADER din Anglia este o studentă în ultimul an din Londra: Veronica Ariton. În Franța, un mare avocat membru al baroului din Paris. În Germania, Cătălin Pilipăuţeanu – un scriitor deosebit. De asemenea, în Republica Moldova, un profesor universitar, în Italia, un om din zona economică, trăitor acolo de peste 20 de ani de zile, foarte bine cunoscut în Italia de către români”, a conchis Onţanu. 

Cookies