Un nou parc, deschis în București. Lucrările au început pe o suprafață de 1,8 hectare

de:
29 iul. 2018
3 Afișari
Un nou parc, deschis în București. Lucrările au început pe o suprafață de 1,8 hectare

Parcul este în curs de amenajare pe fostele garaje aparținând operatorului de salubritate Urban SA.

„Proiectul parcului de pe Bulevardul Timișioara s-a născut din nevoia membrilor comunității de a avea mai mult spațiu verde pentru activitatile de recreere de fiecare zi. În urma discuțiilor purtate în teren și în spațiul virtual, primarul Gabriel Mutu a dispus ca operatorul de salubritate să-și retragă garajele și activitățile logistice la periferia sectorului. Astfel, a rezultat un spațiu de 18.000 de metri pătrați, aflat acum în administrarea Primăriei Sectorului 6 în care echipele Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 Sector 6 au început deja lucrările”, informează administrația locală într-un comunicat de presă remis la redacție.

Conform sursei citate, aproape jumătate din locurile de joacă și recreere din sector sunt în curs de modernizare, lucrările urmând să fie finalizate în luna septembrie, în funcție de condițiile meteo. Lucrările includ reparatii capitale, de la noi instalații de irigare pentru spațiile verzi, până la refacerea aleilor, aparate și instalații de joacă noi, suprafețe de protecție pentru copii, bănci de odihnă. 

„Începând din luna iulie, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 Sector 6 a demarat lucrări aferente lotului 2 al programului de reparații, programat să fie finalizat la începutul lunii septembrie dacă vremea va permite efectuarea tuturor lucrărilor”, anunță Primăria Sectorului 6. 

În prezent se execută lucrări după cum urmează:
1. Bulevardul Iuliu Maniu nr. 176 – 180
2. Strada Cetatea de Baltă nr. 145
3. Bulevardul Iuliu Maniu nr. 51
4. Bulevardul Iuliu Maniu nr. 61-63
5. Strada Bozieni nr. 9
6. Aleea Compozitorilor nr. 22
7. Aleea Bistra nr. 3,
8. Strada Cupolei nr. 7
9. Bulevardul Drumul Taberei nr. 96
10. Strada Tolbei nr. 1
11. Strada Obcina Mare nr. 4
12. Bulevardul Iuliu Maniu nr. 67.

Alte opt locuri de joacă au fost deja finalizate, la următoarele adrese: Strada Sibiu nr. 2, Bulevardul Iuliu Maniu nr. 73, Strada Orșova nr. 5, intersecția Străzii Orșova cu Aleea Bărăganu, Strada Bozieni nr. 4, Bulevardul Drumul Taberei nr. 73B, Bulevardul Drumul Taberei nr. 98 și Aleea Istru nr. 2.

Cookies