LA MINE-N CARTIER

Un nou parc în Sectorul 6 GALERIE FOTO

Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6 a amenajat un nou parc în zona Drumul Sării, lângă Oficiul de Stare Civilă al sectorului, informează Primăria Sectorului 6 printr-un comunicat de presă.

„Am identificat o oportunitate de amenajare a unui spaţiu verde în zona Drumul Sării şi am decis să venim în sprijinul membrilor comunităţii – vârstnici şi tineri – cu noul parc. Vom continua să amenajăm astfel de oaze verzi în tot Sectorul 6, în vederea asigurării unui mediu de viaţă curat şi sănătos pentru întreaga comunitate”, a declarat primarul Rareş Mănescu, prin comunicatul de presă citat.

Noul spaţiu de agrement are spaţii verzi în suprafaţă de 420 mp şi a fost dotat cu foişoare din piese de lemn lamelar, cu acoperiş transparent. Tot acolo au fost montate şase pergole arcuite peste alei şi alte şase pergole arcuite peste bănci. Au fost instalate şi 20 de bănci cu sau fără spătar, din metal şi lemn, fiind amenajaţi 405 mp de alei pietonale din pavaj colorat vibropresat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button