BAZAR

Un nou mall va fi construit în Bucureşti. Cum va arăta şi când încep lucrările. GALERIE FOTO

AFI Palace Bucureştii Noi Shopping Mall va fi construit în nordul Capitalei, în Sectorul 1, în cartierul Bucureştii Noi, de-a lungul bulevardului cu acelaşi nume.

Mallul va include peste 100 de branduri de fashion naţionale şi internaţionale, ale căror magazine se vor regăsi la parterul centrului comercial. Magazinele vor dispune de o suprafaţă totală închiriabilă de 30.000 mp, la care se adaugă cei 12.000 mp ce vor fi ocupaţi de hipermarketul Auchan. Alţi 17.700 mp vor fi destinaţi unei zone de retail, care va include şi un retailer de bricolaj, iar 3.700 mp vor fi ocupaţi de boxe comerciale, conform informaţiilor disponibile pe site-ul proiectului.

Mallul AFI Palace Bucureştii Noi va dispune de 1.400 de locuri de parcare.

Click pe imagine pentru mărire

„AFI Palace Bucureştii Noi va fi singurul mall de proximitate situat în nord-vestul Bucureştiului, o zonă cu un potenţial ridicat de dezvoltare. Mallul va oferi oportunităţi comerciale şi de distracţie pentru Bucureştii Noi şi oraşele din împrejurimi”, precizează compania, pe site-ul proiectului.

David Hay, CEO AFI Europe România, a anunţat, la mijlocul lunii august, că lucrările la centrul comercial din Bucureştii Noi vor demara în cursul anului viitor. „Rezultatele financiare excelente susțin planurile noastre de dezvoltare în România, inclusiv noul centru comercial care va fi dezvoltat în Brașov (GLA: 45.000 mp), proiectul de birouri ce va fi dezvoltat pe Bulevardul Progresului din București (GLA: 50.000 mp) și proiectul cu destinație mixtă din Bucureștii Noi (peste 300.000 mp), a căror construcție fiind planificată să înceapă în 2016″, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Click pe imagini pentru mărire

VEZI AICI: CUM VA ARĂTA complexul de birouri ce va fi construit lângă staţia de metrou Academia Militară. FOTO

Mallul AFI Palace Bucureştii Noi va face parte dintr-un proiect mixt. Astfel, pe lângă centrul comercial cu spaţiile adiţionale destinate hipermarketului şi retailer-ului de bricolaj, proiectul AFI Europe va include în Bucureştii Noi şi o clădire de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de circa 14.000 mp.

 

Click pe imagine pentru mărire

AFI Europe România a încheiat trimestrul doi și semestrul întâi din 2015 cu o creștere de 8,4% a venitului operațional net al activelor generatoare de venit din România. În prezent, portofoliul din România cuprinde o suprafață închiriabilă de 150.000 mp, cu o rată de ocupare medie a tuturor activelor generatoare de venit de peste 98%. O suprafață totală închiriabilă adițională de 32.000 mp urmează să fie adăugată portofoliului israelienilor la finalizarea AFI Park 4&5.

Israelienii de la AFI Europe România vor construi, anul viitor, şi un complex de birouri în zona Trafic Greu, lângă staţia de metrou Academia Militară, de pe Magistrala 5 de metrou, care va face legătura între cartierul Drumul Taberei şi Opera Română (Eroilor). Proiectul va aduce în piaţă o suprafaţă totală de 50.000 de metri pătraţi de birouri. Mai multe detalii şi GALERIE FOTO AICI.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button