Un nou mall în București, cel mai mare din oraș. Militari Shopping Center se reinventează și se extinde spectaculos. Va fi cu o treime mai mare decât AFI Cotroceni

22 apr. 2024
55550 afișări
Un nou mall în București, cel mai mare din oraș. Militari Shopping Center se reinventează și se extinde spectaculos. Va fi cu o treime mai mare decât AFI Cotroceni
Un nou mall în București, cel mai mare din oraș. Militari Shopping se reinventează și se extinde spectaculos. Va fi cu o treime mai mare decât AFI Cotroceni | Sursa foto: Captură ecran/Google Maps

Se deschide un nou mall în Capitală. De fapt, se reinventează semnificativ: Militari Shopping se va extinde și se va transforma în cel mai mare mall din București, fiind cu o treime mai mare decât AFI Cotroceni.

Un nou mall în București, orașul fan malluri

Militari Shopping Center va deveni, promit dezvoltatorii, cel mai mare mall din Capitală. Actualul centru comercial  se va extinde până la o suprafață închiriabilă de 120.000 de metri pătrați.

Investiția este una foarte importantă. Datorită acesteia, noi locuri de muncă vor exista pentru bucureșteni. Mai exact, ar fi vorba despre câteva sute de noi locuri de muncă.

Proiectul este al companiei cu capital sud-african MAS Real Estate, în parteneriat cu Prime Kapital.

MAS Real Estate a cumpărat  centrul comercial din vestul Capitalei, deschis din anul 2009, cu 95 de milioane de euro.

Noul mall va fi cel mai mare din țară

Potrivit România Liberă, noul centru comercial va întrece AFI Cotroceni, în prezent, cel mai mare mall din România. Conform planului, Militari Shopping Center va fi cu o treime mai mare decât AFI.

În prezent, suprafața sa este de 50.000 de metri pătrați. După extinderea prevăzută, mall-ul va ajunge la 120.000 de metri pătrați închiriabili.

Și, pentru că locurile de parcare reprezintă un element important când vine vorba de compoziția unui centru comercial, dezvoltarii vorbesc despre amenajarea a aproximativ 3.500 de parcări. Noua construcție va avea două subsoluri destinate parcării. Clădirea va cuprinde parter, mezanin, plus un etaj.

Un alt plan vizează vecinătatea zonei comerciale care găzduiește magazinul LC Waikiki. Mai precis, în fața acestei zone, este prevăzută construcția unei clădiri de parcare. Această construcție ar urma să cuprindă două subsoluri, parter și 4 etaje. În plus, aceasta ar putea avea și funcții comerciale.

Investitorul sud-african are planuri mărețe. Acesta intenționează să extindă și clădirea actuală de la Auchan Militari, până la zona ocupată de JYSK și World Class.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies