Un nou magazin Lidl se deschide lângă București. La Ștefăneștii de Jos, mai exact

30 aug. 2022
354 Afișari
Un nou magazin Lidl se deschide lângă București. La Ștefăneștii de Jos, mai exact

Un nou magazin Lidl va fi inaugurat lângă București, mai exact în Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov. Deschiderea magazinului va avea loc în data de 1 septembrie.

Se deschide un nou magazin Lidl în Ștefăneștii de Jos

Magazinul Lidl ce se va deschide în Ștefăneștii de Jos va fi situat pe strada Pădurii, numărul 5 bis. Compania a informat prin intermediul unui comunicat de presă că odată cu inaugurarea acestui nou punct de lucru au fost create mai multe locuri de muncă.

Iată câte caracteristici ale noului magazin din Ștefăneștii de Jos:

  • Acesta are o suprafață de 1.300 de m²,
  • Magazinul dispune de 115 locuri de parcare destinate clienților săi,
  • 18 noi locuri de muncă create.

Orarul de funcționare va fi cel specific magazinelor Lidl. Unitatea va fi deschisă de luni până sâmbătă – între orele 07:00 – 22:00, iar duminica – între orele 07:30  – 21:00.

Peste 300 de magazine, în toată țara

Pentru ridicarea noului magazin au fost utilizate tehnologii avansate, astfel încât să fie asigurate standarde înalte de eficiență energetică.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Ștefăneștii de Jos dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, a transmis Lidl.

Lidl este unul dintre hipermarketurile ce a avut o extindere impresionantă pe teritoriul României. La acest moment, compania deține peste 300 de magazine în toată țara. La nivel mondial, exista circa 11.500 de magazine și 200 de centre logistice.

Aceasta face parte din grupul Schwarz cu sediul în Neckarsulm, Germania, iar din anul 2011, compania activează în România. Lidl se află printre companiile de top la nivel European.

Cookies