Un nou magazin LEM’s s-a deschis în București. Compania anunță reduceri de 40% la sute de produse

de:
14 nov. 2013
0 Afișari
Un nou magazin LEM's s-a deschis în București. Compania anunță reduceri de 40% la sute de produse

Investiţia făcută pentru deschiderea magazinului LEM’S din București este de aproximativ 1.600.000 lei, conform unui comunicat de presă al companiei.

Magazinul LEM’S din București se întinde pe o suprafaţă de 1000 mp și va fi cel mai mare din București. Acesta se află situat în cadrul Complexului Comercial Bucur Obor, latura Colentina. Cu acest spaţiu comercial deschis în București, reţeaua LEM’S ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

„În Capitală, odată cu magazinul de la Bucur Obor, ajungem la 5 unități. Bucureștiul este orașul cu cel mai mare potențial de dezvoltare, în care studiile ne arată că cererea de mobilier nu este în totalitate acoperită iar cele 5 magazine LEM’S nu sunt suficiente. În următorii doi ani intenționăm să avem o mai bună acoperire a orașului”, declară Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere.

LEM’S oferă clienţilor reduceri la bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse, în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie. Astfel, clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

Cookies