Un nou magazin H&M în Capitală VEZI UNDE ŞI DE CÂND

de:
19 iul. 2011
2 afișări
Un nou magazin H&M în Capitală VEZI UNDE ŞI DE CÂND

În prezent, în Capitală, funcţionează cinci magazine H&M în AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City, Vitan Mall şi Plaza România.

După cum susţin reprezentanţii retailer-ului suedez de îmbrăcăminte, cel de-al şaselea magazin H&M  din Bucureşti va fi funcţional, din luna noiembrie, în Sun Plaza Shopping Center. Alături de acesta, vor mai fi inaugurate încă trei H&M-uri în: Timişoara şi Cluj în luna septembrie şi Constanţa în noiembrie.

„O dată cu deschiderea noilor magazine, ne vom mări şi echipa, urmând să mai angajăm până la finele anului în jur de 100 de oameni”, a declarat Carlos Duarte, County Manager H&M România.

Cei mai mulţi angajaţi, în primele două magazine H&M deschise în Capitală, sunt străini. Aceştia provin din ţări precum Elveţia, Suedia şi Polonia. Potrivit Laurei Sinca, marketing & PR manager în cadrul H&M România, compania optează pentru angajaţi de peste graniţă în primele luni de la inaugurare pentru a se asigura că informaţia şi valorile companiei se transmit mai rapid.

Oficialii H&M au refuzat, însă, să menţioneze câţi dintre angajaţii care lucrează în magazinele din Capitală sunt români şi câţi sunt străini.

Primul magazin H&M a fost deschis în Bucureşti pe data de 25 martie 2011, în AFI Palace Cotroceni, eveniment la care au participat în jur de 8.000 de bucureşteni. Cu câteva ore înainte de inaugurarea oficială, s-a dezlănţuit isteria cumpărăturilor, peste 1.000 de persoane s-au aşezat la rând pentru a intra primele în magazin.

Multe dintre persoanele strânse la intrarea în magazin recunoşteau atunci că au venit la inaugurare şi au ales să stea ore în şir la coadă din curiozitate, dar şi din dorinţa de a intra în posesia unuia din cele 100 de cupoane, în valoare de 80 lei, cu care au putut achiziţiona haine din magazin.

Cookies