Un nou magazin gastronomic de lux în cartierul Primăverii

de:
10 mai 2012
26 afișări
Un nou magazin gastronomic de lux în cartierul Primăverii

Le Manoir, companie care controlează şi operează, printre altele, La Boucherie Francasie, măcelăria franceză din Dorobanţi, şi primul caviar bar din Bucureşti, deschide, în luna mai, două noi magazine Comtesse du Barry, unul în Capitală, într-o locaţie exclusivistă din cartierul Primăverii, şi altul în Cluj.

Investiţia totală în magazinul din Bd. Mircea Eliade nr. 3 din Bucureşti este de aproximativ 200.000 euro. Potrivit oficialilor companiei, noul magazin Comtesse du Barry din Capitală va avea vânzări de aproximativ 450.000 euro în primul an.

Cristian Preotu, director asociat Le Manoir, a luat decizia de a inaugura noile unităţi în contextul în care se estimează o creştere a pieţei de lux, în perioada următoare. După această nouă extindere, Comtesse du Barry  –  brand franţuzesc renumit de gastronomie fină –  va avea în România şase magazine, dintre care trei la Bucureşti, în cartierul Primăverii, în Băneasa Shopping City şi lângă Ateneu, şi restul în Cluj, Timişoara şi Constanţa, operate în regim de semi-franciză şi în sistem de franciză.

”Deschiderea a şase magazine Comtesse du Barry în şase ani este un semn al maturizării consumatorului român de produse premium: din ce în ce mai mulţi români cu bani aleg luxul autentic. Românii au acum la dispoziţie, în magazinele Comtesse du Barry, aceleaşi produse care se găsesc la cele mai bune magazine de delicatese din lume, cum ar fi Grande Epicerie de Paris sau Dean & Deluca la New York”, a declarat Cristian Preotu.

Magazinele Comtesse du Barry oferă produse haute de gamme elaborate după reţete exclusive: foie gras, terine, jambon, brânzeturi maturate franţuzeşti, caviar, somon afumat, castane şi fructe glasate, dulceţuri sau praline de ciocolată. La Comtesse du Barry se găsesc şi bomboanele de ciocolată Maxim’s de Paris sau Michel Cluizel, mirodenii exotice şi rafinate de la Terre Exotique, dar şi uleiurile Chateau Estoublon, ceaiurile Kusmi Tea, precum şi cel mai titrat porto din lume, Porto Grahams, brand-uri de lux recent intrate pe piaţa autohtonă prin intermediul lanţului exclusivist de magazine. Gurmanzii de lux mai pot achiziţiona din aceste unităţi şi băuturi tari, Calvados, Cognac, Armagnac, şampanie şi o selecţie foarte mare de vinuri din toate regiunile lumii, de la cele mai celebre case: Joseph Drouhin, Chapoutier, La Spinetta, Bordeaux, dar şi de la castele celebre precum Petrus, Mouton Rothschild şi Margaux.

Le Manoir, compania care deţine master-franciza Comtesse du Barry la nivel local, a deschis primul magazin Comtesse du Barry din România în anul 2006, lângă Ateneul Român.

Citeşte şi: Lux de Bucureşti: barul unde un pahar cu vin costă 850 de lei FOTOGALERIE

Lux de Bucureşti: Cum arată măcelăria cu carne de 1.700 lei kg FOTOGALERIE

Cookies