Un nou magazin Deichmann într-un mall din București

17 feb. 2021
72 Afișari
Un nou magazin Deichmann într-un mall din București

Colosseum Mall anunta semnarea contractului cu retailerul german DEICHMANN, pentru deschiderea unui magazin de 500 mp, ca parte a planului curent de extindere a centrului comercial.

Lider pe piața europeană de încălțăminte și cu o rețea de peste 100 de magazine în România, DEICHMANN vine cu un pas mai aproape de comunitatea din Nord-Vestul capitalei, într-o zonă in care continuă dezvoltarea segmentelor de retail și rezidențial.

Mixul de chiriași gândit pentru Colosseum Mall are la bază o înțelegere aprofundată a nevoilor comunității și se conturează pe fondul unei cereri tot mai crescute de retail pe diferite categorii care lipseau acestei zone. Timpul este acum cea mai de preț resursă, iar retailerii care înțeleg acest context și își dezvoltă businessul cât mai aproape de consumatori sunt cei care au de câștigat pe termen lung. Am început anul cu rezultate peste așteptări, luna Ianuarie 2021 înregistrând o creștere de trafic de 3,6% în comparație cu luna similară a anului precedent. DEICHMANN este fără îndoială un brand dorit de comunitatea în care ne aflăm și așteptăm cu nerabdare deschiderea.”, a declarat Doinita Ilie, MRICS Leasing Manager Colosseum Mall.

DEICHMANN România a înregistrat rezultate foarte bune în ultimii ani și a crescut permanent rețeaua de magazine pentru o cât mai bună acoperire la nivel național. Ne concentrăm în continuare pe creștere și pe optimizarea canalelor omnichannel. Deschiderea unui nou magazin în Colosseum Mall ne oferă oportunitatea de a ne adresa unei noi comunități și ne reconfirmă poziția de lider de piață pe acest segment.”, a adăugat Daniel Popa, Director General DEICHMANN România.

Magazinul DEICHMANN va fi amplasat pe artera de fashion a centrului comercial și va fi amenajat conform celor mai noi concepte de magazine ale brandului.

Procesul de închiriere a noilor spații comerciale din Colosseum Mall avansează și atinge un procent de peste 85%. O premieră va fi lansarea primului concept integrat din locație cu unități de tip Drive-Thru. KFC este unul dintre brandurile care va face parte din acest concept și care va deschide totodată o unitate și la interior, în food-courtul centrului comercial.

Deschiderea noilor spații comerciale este programată pentru finalul anului 2021. Următoarea investiție a dezvoltatorului Colosseum va fi demararea primului proiect rezidențial amplasat chiar în proximitatea centrului comercial, ce va cuprinde 650 de apartamente și 3500 mp de noi spații comerciale.

Cookies