Un nou magazin Deichmann, deschis în București

de:
14 mai 2015
15 Afișari
Un nou magazin Deichmann, deschis în București

Retailerul german Deichmann ocupă poziția de lider pe piața românească, remarcându-se prin stilul modern și confortabil și diversitatea de produse de înaltă calitate la prețuri accesibile. DIntre cele 71 de magazine în 47 de orașe din România, 11 se află în București.

Evenimentul de inaugurare va fi marcat prin surprize și zile de reduceri promoționale pentru toți clienții Deichmann. Astfel, între 14-17 mai, oferta specială Happy Days vine cu reduceri de 20 % pentru cel de-al doilea articol cumpărat și de 30 % pentru cel de-al treilea articol cumpărat.

CITEȘTE ȘI: Mega Mall, inaugurat în plin șantier: Deschiderea Mega Mall, între săpături și schele. FOTO

Mereu în pas cu tendințele din marile capitale ale modei, retailerul de încălțăminte se adresează întregii familii și oferă un sortiment larg de modele și mărci pentru femei, bărbați și copii, de la sezon la sezon. Fie că sunt în căutarea unor încălțări comode pentru zi de zi, fie că vor să iasă în evidență la o petrecere sofisticată, Deichmann le oferă clienților săi variante la modă, de la mărci precum Graceland, 5th Avenue, Ariane, Gallus, Falcon, Elefanten, Puma, Nike sau Adidas.

În capitală, Deichmann a deschis 11 magazine in: Grand Arena, Militari Shopping Center, Sun Plaza, Afi Palace Cotroceni, Iris Shopping Center, Liberty Center, Kaufland Mihai Bravu, Carrefour Orhideea, Promenada Mall, Vulcan Value Center și Mega Mall, în timp ce în Pitești, Arad, Cluj, Buzău, Sibiu, Suceava, Timișoara și Ploiești, deține câte 2 magazine, iar în Brașov, Galați și Iași numărul acestora a ajuns deja la 3.

Cookies