BAZAR

Un nou magazin de îmbrăcăminte BSB, în Bucureşti

Magazinul va funcţiona pe bulevardul Magheru din Bucureşti, într-o clădire pe care compania o deţine vizavi de restaurantul McDonalds.

„În aprilie 2012 am început lucrările de consolidare şi modernizare a clădirii pentru care am primit anterior autorizaţie de construcţie. Intenţionăm să deschidem un magazin BSB la parterul clădirii, pe o suprafaţă aproximativă de 200 metri pătraţi, urmând ca la terminarea lucrărilor magazinul să aibă aproximativ 600 metri pătraţi pe trei niveluri. Întreaga clădire are 1.400 metri pătraţi utili”, a declarat George Carabaş, directorul financiar al BSB Fashion, citat de ZF

BSB Fashion deţine 13 magazine în Bucureşti şi în ţară, cele mai recente fiind deschise anul acesta în AFI Palace Cotroceni din Bucureşti şi în City Park Constanţa. Compania a cumpărat în 2006 clădirea de pe bulevardul Magheru, nr. 11, de la o persoană fizică. BSB a obţinut în România în primele şase luni o cifră de afaceri de aproximativ două milioane de euro, iar pentru finalul anului Carabaş estimează să ajungă la 4,5 milioane de euro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button