Un nou loc de joacă pentru copii a fost amenajat în Sectorul 3. Robert Negoiță spune unde se află mini-părculețul

21 mart. 2023
6297 afișări
Un nou loc de joacă pentru copii a fost amenajat în Sectorul 3. Robert Negoiță spune unde se află mini-părculețul
Un nou loc de joacă pentru copii a fost amenajat în Sectorul 3. Robert Negoiță spune unde se află mini-părculețul. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a anunțat amenajarea unui nou loc de joacă pentru copii. Spațiul nou amenajat se află pe Strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3 al Capitalei.

Vara se apropie, și vremea bună odată cu ea. Primarul Robert Negoiță a spus că a amenajat locul de joacă pentru copiii micuți, care vor ieși alături de părinții lor în parcuri:

Vine vara, vine timpul bun și trebuie să ne pregătim pentru asta. Și, nu doar pentru noi, ci și pentru cei micuți, copiii noștri care au nevoie de locuri de joacă multe, bine amenajate, cu spații, cu pădure.

Iată, aici, pe Liviu Rebreanu, chiar lângă bulevard, avem un părculeț care e destul de mare. Vara poți sta la umbră, deci este destul de confortabil și amenajăm loc de joacă pentru copii aici. Arată foarte bine!” a transmis Robert Negoiță

Urmează să se monteze mai multe aparate în locul de joacă

Robert Negoiță a transmis informațiile referitoare la locul de joacă pe pagina lui de Facebook. El a spus că momentan s-au montat câteva căsuțe și câteva tobogane, dar urmează să se monteze și leagăne în părculeț.

Ia uitați aici, o căsuță cu tobogane, cu toate cele. Acolo, se vor monta niște leagăne și alte aparate, astfel încât copiii să poată alerga de la unul la altul, să se joace, să se simtă bine.” a mai spus primarul

Primarul Sectorului 3 a mai spus și că zona parcului este una sigură pentru cei mici. Spațiul este unul mare, plin de copaci care să asigure umbra pe timpul verii:

Este un spațiu mare, frumos, generos și umbrit, e pădure!”

El a spus că îți dorește cât mai multe locuri de joacă pentru copii și cât mai mult spațiu verde:

La cât mai multe locuri de joacă pentru copii și la cât mai mult spațiu verde. Avem nevoie de un aer mai curat, mai ales în acest oraș care e poluat.”

Robert Negoiță a mai anunțat și că traficul reprezintă o problema în București și că în perioada următoare va face live-uri din zonele pentru reglementarea și fluidizarea traficului.

Te-ar putea interesa și:

Cookies