Un nou director la Teatrului Mic şi Teatrul Foarte Mic din Bucureşti

de:
08 ian. 2016
14 Afișari
Un nou director la Teatrului Mic şi Teatrul Foarte Mic din Bucureşti

De la începutul anului 2016, conducerea Teatrului Mic şi a Teatrului Foarte Mic a fost preluată interimar de actorul Cristian Iacob.

„Am preluat funcţia de director interimar pentru două-trei luni, până se vor rezolva problemele de management”, a declarat, vineri, pentru Mediafax, Cristian Iacob, precizând că încearcă să fie „doar un punct de legătură”.

„Problemele teatrului, inclusiv cea legată de sediul Teatrului Foarte Mic, sunt grave, dar sunt rezolvabile. Totul este rezolvabil”, a mai spus Cristian Iacob.

Teatrul Foarte Mic şi-a întrerupt activitatea pe 24 noiembrie 2015, după ce clădirea în care funcţiona această instituţie a fost inclusă în clasa I de risc seismic, care prezintă pericol public. În acest sens, reprezentanţii TVR au confirmat, în decembrie, pentru MEDIAFAX, că Televiziunea Română este în discuţii cu reprezentanţii Teatrului Foarte Mic, pentru ca instituţia să se mute într-un studio al Societăţii Române de Televiziune.

Cristian Iacob a declarat, vineri, că discuţiile cu privire la mutarea Teatrului Foarte Mic într-un studio al Televiziunii Române se află în stadiu de proiect şi că aceasta nu este singura variantă a teatrului.

Cookies