Un nou Director General la BRD Groupe Société Générale România

de:
03 aug. 2016
1 Afișari
Un nou Director General la BRD Groupe Société Générale România

Philippe Lhotte va rămâne membru al Consiliului de Administraţie al BRD, în timp ce va prelua alte responsabilităţi în cadrul Grupului Societe Generale.

Aş dori să-mi exprim recunoştinţa în numele Consiliului pentru devotamentul şi contribuţia deosebită a lui Phillipe Lhotte la redresarea şi evolutia BRD din ultimii ani. Philippe Lhotte a reuşit să transforme şi să adapteze BRD la nevoile pieţei româneşti, întărindu-i poziţia într-o perioadă plină de provocari. Pentru a continua dezvoltarea echilibrată şi durabilă începută de el, care a generat rezultatele financiare şi comerciale remarcabile pe care le comunicăm astăzi, aveam nevoie de cineva cu o vastă expertiză în domeniul bancar. De aceea l-am desemnat drept succesor pe François Bloch şi suntem convinşi că experienţa sa internaţională, atât în retail, cât şi în Investment banking, va fi un factor cheie pentru viitorul BRD„, a declarat Gianluca Soma, preşedinte al Consiliului de Administraţie al BRD.

Bernardo Sanchez Incera, Director General Adjunct al Grupului Societe Generale şi membru în Consiliul de Administraţie al BRD, a spus la rândul său: ” Îi mulţumesc sincer lui Philippe Lhotte şi echipei de management a BRD pentru realizările remarcabile din ultimii ani. Mai mult ca oricând, Grupul Societe Generale are încredere în piaţa românească şi în perspectivele de dezvoltare ale BRD”.

Cookies