BAZAR

Un nou conflict între Mircea Badea şi Oreste. Badea i se adresează lui Oreste ca unui câine

După ce acesta a fost miercuri seară prezent într-o emisiune la Realitatea TV care s-a suprapus parțial cu emisiunea „În gura presei” de la Antena 3, Mircea Badea a ținut să marcheze faptul că ratingul său a fost superior. Și a făcut-o în stilul caracteristic: „Caine (de la Cain și Abel), Torserionarule, ori tinerii „frumoși și liberi” sunt fooooarte puțini, ori nu dau doi bani pe tine. Eu cred că ambele. Pare că „Neamul” ne preferă grav. Pare că și Zamolxe s-a uitat la noi. La tine nici copacii care îi făceau „tuc,tuc” lui Costi Ioniță. Vaaaarzăăăăă! Până și Răitaru și Cap de porc ți-au dat-o-n goarnă. Maaaaarș!„.

Pe de altă parte, Oreste a răspuns a doua zi dimineață, oferindu-i lui Badea o floare virtuală (foto) și urându-i lui Badea „Pace și dulceață”. „Această floare i-o ofer fratelui meu. În speranța că mi-a înțeles bine demersul! Rămân la fel de neînduplecat în ceea ce privește Respectul pentru Neam, Țară și Credință și voi striga cât pot de tare, să se audă, dar îmi cer iertare omului, dacă i-am produs vreo suferință personală. Pace și dulceață tuturor și mai ales ție, frățioare!”, a scris Oreste pe Facebook, citat de ampress.ro

Oreste şi Mircea Badea au pornit recent un război de replici, în ciuda faptului că erau cei mai buni prieteni. Oreste: Pe un nebun îl ajuţi cu tratament sau rugăciune. După ce, acum câteva zile Badea a scris câteva cuvinte agresive la adresa unui prieten foarte bun, despre care nu a dat detalii că ar fi Oreste, acesta din urmă a sărit la gâtul lui Badea prin intermediul paginii personale de Facebook. Detalii, aici. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button