Un nou concept de magazin, deschis de KOTON în mallul Sun Plaza

de:
22 mai 2015
5 Afișari
Un nou concept de magazin, deschis de KOTON în mallul Sun Plaza

In noul concept al magazinului KOTON au fost introduse secţiunile KIDS, cu haine pentru fetiţe şi băieţi cu vârste între 2 şi 14 ani, precum şi Denim Section, pentru femei şi bărbaţi. În curând va fi introdusă şi linia de îmbrăcăminte Baby pentru bebeluşi.

Aflat la parterul centrului comercial, magazinul s-a relocat şi şi-a extins suprafaţa la peste 1.300 mp. Ca urmare a schimbărilor de design interior, lumini şi mobilier, magazinul beneficiază de o mai bună expunere a articolelor de îmbrăcăminte şi accesorii, iar experienţa de shopping a fost îmbunătăţită datorită optimizării şi reorganizării spaţiului pus la dispoziţie clienţilor, informează compania într-un comunicat de presă remis B365.ro.

KOTON este unul dintre cele mai importante branduri de fashion din lume, cu 4.600 de angajaţi şi 377 de magazine în 25 de ţări.

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România.

Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza are peste 130 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Baumax, H&M, Zara, un cinematograf Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zona dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată.

Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81,000 m2 şi peste 210.000 de m2 suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite.

Cookies