ARHIVA B365

Un nou complet de judecată în dosarul lui Dan Voiculescu

Conducerea Curţii de Apel Bucureşti a decis modificarea completului care judecă dosarul în care Dan Voiculescu este acuzat de fapte de corupţie privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Noii judecători, recent promovaţi de la Tribunalul Bucureşti, sunt Bogdan Camelia şi Mihalcea Mihai Alexandru. Următorul termen în dosar este 1 iulie.

„Colegiul de conducere a aprobat propunerea preşedintelui secţiei a II-a penala de modificare a compunerii completelor C5A Continuitate, C6A, C16A, prin includerea judecătorilor care au promovat începând cu 1 iulie 2014 pe posturile vacantate in cadrul secţiei a II-a penale (Bogdan Camelia si Mihalcea Mihai Alexandru)”, au declarat pentru HotNews.ro reprezentanţii CAB.

Completul a fost modificat după ce judecătorul Florica Duţă s-a pensionat, iar judecatorul Stan Mustata a fost arestat in 30 aprilie si ulterior trimis in judecata, pentru luare de mita si trafic de influenta.

Camelia Bogdan, care face parte din noul co,plet de judecată, este judecatorul care a constatat ca doctorul de inima a lui Sorin Ovidiu  in Viena era de fapt ginecolog.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button