Un nou comandament de deszăpezire, convocat astăzi la ora 15.00

de:
24 ian. 2011
0 Afișari
Un nou comandament de deszăpezire, convocat astăzi la ora 15.00

Primarul General, Sorin Oprescu, a convocat astăzi, la ora 15.00, un comandament de deszăpezire pentru a verifica acţiunile operatorilor de salubritate din cursul zilei de astăzi şi pentru a stabili acţiunile următoare.

Potrivit rapoartelor operatorilor de salubrizare, în cursul zilei de astăzi utilajele de deszăpezire vor acţiona pe toate arterele Capitalei, o parte dintre acestea staţionând în puncte fixe, astfel încât sa nu îngreuneze traficul rutier, dar sa fie pregătite să acţioneze.

De asemenea, se va interveni cu materiale antiderapante pe rampe, pante, poduri şi se va actiona manual pe refugii şi trotuare astfel încât bucureştenii să poată circula în siguranţă, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Astfel, în sectorul 1 acţionează 44 utilaje care aplică tratamente preventive pe rampe, pante, poduri şi 230 muncitori. În prezent se acţionează mai mult pe laterale, pentru a nu împiedica circulaţia rutieră.

În sectorul 2, potrivit rapoartelor operatorului de salubritate, s-au aplicat în cursul dimineţii tratamente cu materiale antiderapante, iar în prezent acţionează 31 utilaje şi 145 de muncitori.

În sectorul 3 acţionează 45 utilaje, atât cu materiale antiderapante cât şi la pluguit. Începând cu ora 6.30, 136 de muncitori degajează zăpada.

În sectorul 4 acţionează 28 utilaje, si, dupa ora 4.00 cand s-au aplicat tratamente preventive cu materiale antiderapante pe rampe pante, poduri, 80 de muncitori degajeaza zapada din intersecţii şi rigole.

În sectorul 5 se acţionează cu 10 utilaje şi 150 de muncitori pe arterele principale.

În sectorul 6 acţionează 30 de utilaje şi 190 de muncitori.

Cookies