ÎN BUCUREȘTI

Un nou centru de vaccinare drive-thru se va deschide în parcarea Centrului Comercial Esplanada

Apare un nou centru de vaccinare drive-thru împotriva COVID-19 în București, chiar în parcarea Centrului Comercial Esplanada

Un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19 de tip drive-thru se va deschide, vineri, în parcarea Centrului Comercial Esplanada din cartierul Pantelimon.

Capacitate de 800-1000 de vaccinați pe zi

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 2, centrul are patru fluxuri şi o capacitate de 800-1.000 de vaccinaţi pe zi. El va fi deschis zilnic, în intervalul orar 8:00-20:00, iar vaccinul administrat este serul produs de compania Pfizer – BionTech.

Pentru vaccinarea la acest centru nu este necesară programarea în prealabil în platformă. Se pot imuniza şi persoanele care şi-au făcut prima doză în altă locaţie şi doresc să-şi facă rapelul mai aproape de casă.

Anunțul Primăriei Sectorului 2

„Primăria Sectorului 2 a făcut eforturi în a urgenta deschiderea unui astfel de centru pentru a oferi accesul rapid şi facil la imunizare tuturor persoanelor dornice să se vaccineze, inclusiv persoanelor din zonele limitrofe Bucureştiului. Românii sunt mai atraşi de această metodă practică de vaccinare – direct din maşină, doar cu buletinul şi fără programare în platformă”, a declarat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, citat în comunicat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button