BAZAR

Un nou centru comercial în Crângaşi VEZI CUM ARATĂ

La parterul clădirii au fost amenajate spaţii comerciale, pe o suprafaţă totală de 800 mp (magazine de haine şi uz casnic, plafar) şi o cafenea-bistro, iar la etajul superior au fost amenajate spaţii pentru birouri, o sală de fitness şi un salon de înfrumuseţare.

După cum susţin reprezentanţii administraţiei locale, investiţia în centrul comercial Express Bazar se ridică la 925.000 euro plus TVA, costurile fiind suportate în exclusivitate de o firmă privată. „Noi am pus la dispoziţie doar terenul pentru că nu aveam bani pentru aşa ceva. Este un nou concept de a face cumpărături, într-un mod mult mai civilizat decât înainte”, a explicat pentru B365.ro directorul Administraţiei Pieţelor Sector 6, Gabriela Leahu.

Conform sursei citate, în urma parteneriatului public-privat, administraţia locală va încasa anual cel puţin 24.000 euro. „Societatea care administrează piaţa Express Bazar ne va plăti lunar 20% din veniturile obţinute din chirii, dar minim 2.000 de euro lunar”, a adăugat Leahu.

Clădirea are o suprafaţă totală de aproximativ 2.000 mp, fiind compusă din parte şi etaj. Aici ar urma să funcţioneze de la mijlocul acestui an şi birourile celor 40 de funcţionari de la serviciul Administraţia Pieţelor Sector 6.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button