ARHIVA B365

Un nou cartier de vile, în nordul Capitalei

Ozone Homes anunţă lansarea unui nou proiect rezidenţial, în Tunari, lângă Avalon Residence. Noul cartier, ce va fi prezentat în cadrul Târgului Naţional Imobiliar, din 28 – 30 septembrie, va fi format din 132 de vile înşiruite, construite în regim P+1. Investiţia totală în proiect se va ridica la 11,5 milioane euro, potrivit oficialilor companiei.

Prima fază a proiectului se va concentra pe realizarea a şase vile, dintre care cinci au patru camere şi suprafeţe construite de 144 mp şi terenuri de 250 mp. Imobilele, disponibile la preţuri începând de la 710 Euro/ mp+TVA, au toate finisajele incluse în toate camerele, cu excepţia bucătăriei şi a dressingul-ui.

Cea de a şasea vilă construită în prima fază a proiectului va porni de la 850 Euro/mp + TVA, va avea 3 camere, o suprafaţă construită de 95 mp, 250 mp de teren, toate finisajele incluse, cu excepţia bucătăriei şi dressingul-ui. 

Valoarea investiţiei pentru prima fază a proiectului imobiliar va depăşi 500.000 euro. Vilele din prima etapă vor fi finalizate până la sfârşitul acestui an.

A doua etapă a proiectului cuprinde construirea a nouă vile, cu preţuri cuprinse între 71.000 euro (pentru locuinţele construite în regim P+1) şi 88.000 euro (pentru vilele P+1+M) cu 40 mp de grădină şi 2 locuri de parcare incluse în preţ. În cadrul complexului va fi amenajată şi o piscină comună, de mari dimensiuni, cu o suprafaţă de aproximativ 250 mp.

Construcţiile vor fi realizate cu Tehnologia Ozone Homes, care permite diminuarea subtanţială a costurilor de întreţinere, cu până la 40% din valoarea obişnuită, şi asigură căminului rezistenţă ştiinţific demonstrată superioară clădirilor clasice la foc, cutremure sau fenomene meteo extreme.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button