Un nou candidat la Primăria Sectorului 6.După ce a ieșit din USR,Mihai Daneș candidează independent

de:
18 iun. 2020
2 afișări
Un nou candidat la Primăria Sectorului 6.După ce a ieșit din USR,Mihai Daneș candidează independent

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. „Bună ziua, dragi prieteni!

De săptămâni primesc această sugestie care astăzi, prin acest anunț, prinde viață!

Voi candida ca INDEPENDENT pentru poziția de PRIMAR AL SECTORULUI 6, BUCUREȘTI, în alegerile locale din 27 septmbrie 2020!

Am langă mine oameni deosebiți care mă susțin în acest demers! Voi mișca in viitorul apropiat tot ceea ce se va desfășura pe partea de administrație locală în folosul si pentru cetățean în sectorul nostru!

Promit progres și mai ales, transparență!
Vă invit alături de mine în acestă călătorie către un viitor mai bun!

Cu prietenie,
Mihai Daneș”, a scris Daneș pe pagina sa Facebook.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. Fostul consilier USR Mihai Daneș a demisionat din partid în urmă cu câteva luni, partid pe listele căruia a candidat anterior pentru poziția de primar, reușind să fie devansat de actualul edil PSD în funcție, Gabriel Mutu.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. Potrivit analiștilor politici, în condițiile date, toate jocurile politice sunt date peste cap, USR Sector 6 în primul rând intrând în zona de avarie cu un candidat la locale,, în Sectorul 6, precum Alexandru Gâdiuță. Totodată jocurile lui Ștefan Florescu de la PMP, care în multiple rânduri a amenințat cu o candidatură independentă, sunt aruncate în derizoriu. Se pare că toți așii la o negociere „pe dreapta” sunt în mâinile PNL, întrucât USR este amputat de mii de voturi, iar PMP Sector 6 sub Ștefan Florescu a dat rezultate din ce în ce mai slabe.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. Astfel, se anunță o campanie electorală încinsă și se prefigurează jocuri de culise extreme.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. Actualul primar al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că a fost validat candidat pentru un nou mandat de edil al Sectorului 6 în cadrul conferinţei PSD Sector 6 din 24 ianuarie 2020. 

 „În cadrul conferinţei extraordinare a PSD sector 6, am primit susţinerea pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 6, în sensul că am fost propus şi validat ca şi candidat al PSD pentru Primăria Sectorului 6, pentru fotoliul de primar. În cadrul aceleiaşi conferinţe, s-a validat o rezoluţie de susţinere pentru doamna Gabriela Firea pentru funcţia de primar general la candidatura din acest an”, a declarat atunci primarul Gabriel Mutu.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. El a menţionat că s-a discutat despre proiectele care trebuie continuate în sector.

„Ideea s-a conturat în jurul obligaţiei pe care noi o avem de a duce mai departe proiectele începute în sector, am discutat despre proiectele promise şi finalizate în acest mandat şi, bineînţeles, despre proiectele pe care le-am început şi trebuie continuate în sectorul 6”, a adăugat Mutu.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. Gabriel Mutu este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americană și al Academiei Naționale de Informații. Fost senator, ales în legislaturile 2008-2012 și 2012-2016, Gabriel Mutu a demisionat din Parlament în data de 22 iunie 2016 pentru mandatul de primar la Sectorul 6.

ALEGERI LOCALE BUCUREȘTI 2020. Alegerile locale urmează să se desfășoare în România pe data de 27 septembrie 2020, mandatele actualilor edili fiind prelungite până la 1 noiembrie ca urmare a pandemiei declanșate de noul coronavirus. 

Cookies