ARHIVA B365

Un nou candidat la Primăria Sectorului 4. Fostul viceprimar Ştefan Spiridon candidează independent

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI SECTORUL 4. Fostul viceprimar al Sectorului 4, Ştefan Spiridon, a anunţat că intră în cursa pentru Primăria Sectorului 4. Recent, Spiridon a demisionat din funcţia de vicepreşedinte ALDE Sector 4, funcţie pe care fusese validat abia la începutul anului. 

Ştefan Spiridon, de profesie medic ginecolog, a fost desemnat să exercite atribuţiile de viceprimar al Sectorului 4 în luna noiembrie 2015.

Când a demisionat din ALDE, Ştefan Spiridon s-a retras şi din Consiliul Local Sector 4 unde a fost reprezentant al grupului Partidului Conservator, la fel ca şi fostul primar Cristian Popescu Piedone. De altfel, Spiridon a anunţat că va continua proiectele începute de Piedone în Sectorul 4, dar nefinalizate din cauza demisiei după tragedia din Club #Colectiv. 

CITEŞTE ŞI Scrisori de bilanţ, lăsate în cutiile poştale din Sectorul 4 de viceprimarul Ştefan Spiridon

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI SECTORUL 4. Bucureştenii au găsit, în cutiile poştale, scrisori de bilanţ din partea administraţiei locale. În Sectorul 4, acestea au fost trimise, de la sfârşitul anului trecut, de viceprimarul Ştefan Spiridon care a anunţat atunci că va continua toate proiectele fostului edil Cristian Popescu Piedone. „Tot ceea ce fosta echipă a realizat pe parcursul a şapte ani şi jumătate reprezintă paşi importanţi în dezvoltarea Sectorului 4 şi trebuie păstrat”, susţine viceprimarul în scrisoarea înaintată locuitorilor din sector.

Primarul general şi primarul Sectorului 4, în cursa pentru fotoliul de edil în locul lui Piedone

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI SECTORUL 4. Lupta pentru Primăria Sectorului 4 s-a intensificat de când între actualul primar general interimar – Răzvan Sava (PNL) şi actualul primar al Sectorului 4 – Daniel Băluţă (PSD), ambii candidaţi pentru fotoliul de edil la Sectorul 4, şi-au adus acuzaţii reciproce pe tema lucrărilor întârziate de la Pasajul Piaţa Sudului. 

Vezi aici CUM ARATĂ haosul din traficul de la Piaţa Sudului, filmat de sus din dronă. VIDEO din aer 

ALEGERI LOCALE BUCUREŞTI SECTORUL 4. Imaginile care surprind haosul din traficul de la Piaţa Sudului au fost surprinse, recent, de Dan Grigorescu cu ajutorul unei drone, acestea fiind încărcate pe youtube. Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button