ȘTIRI

Un nou bloc cu apartamente de lux va fi construit în zona Floreasca

După ce a scos la vânzare 36 de apartamente în blocul numit Băneasa 1, firma Upground Estates, controlată de omul de afaceri Ioannis Papalekas, mai construieşte un bloc de opt etaje în Floreasca, informează Economica.net.

Blocul, numit Floreasca 1, va avea 23 de apartamente cu două şi trei camere, cu suprafeţe cuprinse între 100 şi 300 de mp, câte trei pe fiecare etaj. Proiectul va fi construit pe strada Gheorghe Titeica, nr. 206-208, în apropiere de mallul Promenada care se va deschide în toamna acestui an, dar şi de zona de birouri din partea de nord a Capitalei.
Din prezentarea firmei de pe website, reiese că omul de afaceri este implicat în dezvoltarea a trei proiecte în nordul Capitalei, în join-venture cu alte firme.

Deşi nu a fost făcută publică suma pe care Papalekas intenţionează să o atragă prin listarea la AIM, investiţiilor vor viza proiecte existente sau care urmează să fie dezvoltate. Pe lista omului de afaceri se află şi proiecte neperformante sau subevaluate, care pot fi transformate în active vandabile.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button