ȘTIRI

Un alt angajat al CNADNR a fost suspendat după ce a criticat conducerea instituției

Un alt angajat al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a fost suspendat din funcție după ce a criticat conducerea instituției. Claudiu Ţuţulan a vorbit despre nereguli legate de colectarea taxei privind utilizarea zonei drumurilor, care nu s-ar face așa cum ar trebui în Oltenia. Sunt vizate firmele care au puncte de lucru pe marginea drumurilor naționale și care nu plătesc taxe.

Claudiu Ţuţulan a făcut parte și dintr-una dintre comisiile de control, iar în 2013 a sesizat DIICOT cu privire la faptul că în Oltenia sunt 2.246 de obiective ai căror patroni nu cotizează la bugetul de stat. Unele erau deschise de mai bine de un deceniu.

Acelasi angajat al CNADNR a mai vorbit și despre lipsa cântarelor la Calafat. Acesta a spus că din 2013, când a fost inaugurat podul peste Dunăre, CNADNR nu ar fi vrut să fie acolo un cântar care să stabilească greutatea încărcăturii camioanelor care trec prin vamă și să le taxeze conform legii.

Un alt angajat al CNADNR care a semnalat probleme în legătură cu drumurile naționale este fostul director de investiții, Alin Goga. El a vorbit despre autostrada Orăştie – Sibiu. A spus ca este prost construită şi că toată lumea ştia acest lucru. Si el a fost suspendat din funcţie.

Sursa: Digi24.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button