Un muncitor a căzut de la etajul 9 și a supraviețuit. Acesta lucra pe un șantier aflat în Sectorul 3 al Capitalei

21 oct. 2021
443 afișări
Un muncitor a căzut de la etajul 9 și a supraviețuit. Acesta lucra pe un șantier aflat în Sectorul 3 al Capitalei
Un muncitor a căzut de la etajul 9 și a supraviețuit. Acesta lucra pe un șantier aflat în Sectorul 3 al Capitalei

S-a dat alarma joi dimineață, în București. Un tânăr care lucra pe un șantier din Sectorul 3 a căzut de la etajul 9. O rampă improvizată s-a rupt, iar acesta s-a prăbușit în gol. Autoritățile anunță că a supraviețuit.

Un muncitor a căzut de la etajul 9 și a supraviețuit. Acesta lucra pe un șantier aflat în Sectorul 3 al Capitalei, potrivit informațiilor relatate joi, 21 octombrie 2021, de Gândul.

Un muncitor a căzut de la etajul 9 și a supraviețuit

Joi, 21 octombrie 2021, autoritățile au fost anunțate de incidentul grav petrecut în estul Capitalei. Echipele de salvare s-au deplasat imediat la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor bărbatului care a căzut de la etajul 9 al unui bloc aflat în construcție.

Șantierul de blocuri se află pe strada Victor Brauner, în Sectorul 3 al Bucureștiului.

Muncitorul, în vârstă de 18 ani, și-a pierdut echilibrul și a căzut de la etajul 9, potrivit informațiilor transmise de autorități, conform sursei citate.

Bărbatul stătea pe o rampă improvizată cu paleți, aceasta s-a rupt și el a căzut în gol.

Muncitorul a supraviețuit, dar echipele de salvare ajunse la fața locului au încercat, mai întâi, să-l stabilizeze pentru ca mai apoi să fie transportat la spital.

„Este semi-conștient, politraumatizat, hemoragie, preluat de SMURD”, a mai declarat sursa citată.

Sursă foto: Captură/ Gândul.ro

La începutul lunii august, un accident grav s-a petrecut pe un șantier din București. Un mal de pământ de lângă Biblioteca Națională s-a prăbușit peste mai mulți muncitori. Patru persoane au fost scoase de sub pământ de către echipele de intervenție ISU și au fost duse la spital, iar din nefericire, două persoane și-au pierdut viața.

Recomandăm și: Breaking news | Accident grav pe un șantier de lângă Biblioteca Națională! Un mal de pământ a căzut peste muncitori. Doi oameni au murit | FOTO & UPDATE

Potrivit informațiilor transmise la acea dată de Inspectoratul de Stat în Construcții, șantierul din centrul Capitalei nu avea autorizație. Romulus Bulacu, șeful ISC, a declarat că responsabilă pentru această tragedie este Primăria Sectorului 3, care deține firma de construcții care făcea lucrările, dar care este totodată și cea pentru care se făceau lucrările.

Cookies