Un minor din București a furat mașina părinților, dar s-a rătăcit în drum spre munte

de:
03 mart. 2015
0 Afișari
Un minor din București a furat mașina părinților, dar s-a rătăcit în drum spre munte

Autoturismul marca Tico, înmatriculat în Capitală, a fost oprit pe strada Nicolae Titulescu, din oraşul Lehliu Gară. Mare le-a fost mirarea poliţiştilor când am văzut că la volanul maşinii se afla un copil în vârstă de 14 ani. Mădălin B. era însoţit de Claudiu I., comuna Rîfov, judeţul Prahova. Luat la întrebări de poliţişti, copilul a povestit tor. El a declarat că a sustras autoturismul pentru a se plimba, fără ştirea părinţilor, scrie adevarul.ro.

Verificările efectuate de poliţişti au dat la iveală că maşina ar fi fost sustrasă în cursul nopţii de duminică spre luni, cei doi tineri intenţionând să deplaseze către judeţul Prahova. Din cauza lipsei în conducere şi pentru că nu cunoaşteau traseul, au greşit drumul, ajungând la Lehliu.

Cercetările în acest dosar cu privire la comiterea infracţiunii de furt calificat vor fi continuate de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, urmând ca Mădălin B. să fie anchetat de poliţiştii călărăşeni şi pentru conducerea unui vehicul, fără permis.

Cookies