Un militar de 23 de ani a fost găsit mort într-o unitate din București. Tânărul era împușcat în dreptul inimii

09 sept. 2023
345 Afișari
Un militar de 23 de ani a fost găsit mort într-o unitate din București. Tânărul era împușcat în dreptul inimii
Un militar de 23 de ani a fost găsit mort într-o unitate din București. Tânărul era împușcat în dreptul inimii | Foto simbol: Unsplash

Un maistru militar de 23 de ani a fost găsit împușcat în inimă, în această dimineață (9 septembrie), la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București.

Militar de 23 de ani, găsit mort la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației din București

Ministerul Apărării a transmis că maistrul militar a fost găsit decedat în jurul orei 6:40, în apropierea terenului de sport al unității:

Maistrul militar M. R. A., în vârstă de 23 de ani, de la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București, a fost găsit decedat, astăzi, 9 septembrie, în unitatea în care era încadrat. Militarul, care se afla în serviciul de zi pe unitate, a fost descoperit decedat, în jurul orei 6.40, în apropierea terenului de sport al unității, cu o plagă împușcată în dreptul inimii.

Imediat după descoperirea acestuia, a fost apelat serviciul de urgență 112, iar o echipă SMURD ajunsă la fața locului a constatat decesul militarului.

Militarul era angajat al unității militare din anul 2020, era necăsătorit, nu participase la misiuni în afara teritoriului național, iar ultima evaluare psihologică a avut loc în luna februarie a acestui an, în urma căreia fusese declarat apt pentru executarea serviciului militar, a transmis Antena3.ro.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar București.

De asemenea, la nivelul unității militare s-a constituit o comisie care cercetează circumstanțele producerii acestui incident.

Un tânăr a fost găsit mort în Orășelul Copiilor din Sectorul 4

Seara trecută, o descoperire macabră a fost făcută într-un parc din Sectorul 4 al Capitalei. Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost găsit mort într-o clădire abandonată din Orășelul Copiilor.

Potrivit ObservatorNews.ro, bărbatul care a murit seara trecută, pe data de 8 septembrie, ar fi un cetățean străin. Acesta trăia de ceva timp pe străzile din București și obișnuia să consume substanțe interzise.

Autoritățile au fost alertate în jurul orei 21:00, iar câteva minute mai târziu în zona respectivă au ajuns polițiști și criminaliști.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies