Un milionar din București, asociat cu Dan Șucu într-un mare proiect imobiliar, a fost găsit mort în vila sa din Voluntari. A lăsat bilet de adio

13 feb. 2024
371 Afișari
Un milionar din București, asociat cu Dan Șucu într-un mare proiect imobiliar, a fost găsit mort în vila sa din Voluntari. A lăsat bilet de adio
Un milionar din București, asociat cu Dan Șucu într-un mare proiect imobiliar, a fost găsit mort în vila sa din Voluntari. A lăsat bilet de adio | Sursă foto: INQUAM Photos/George Calin

Un milionar cunoscut din București a fost găsit mort în vila sa din Voluntari. Acesta era unul dintre asociații lui Dan Șucu și Cristian Borcea într-un proiect imobiliar important în nordul Capitalei.

Un cunoscut milionar din București a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari

Cel care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța moartea bărbatului a fost prietenul său. Totul s-a întâmplat duminică, 4 februarie, potrivit Gândul.ro.

Surse apropiate anchetei au precizat că bărbatul își programase moartea din timp. În urma sa a lăsat un bilet de adio.

În urma verificărilor ulterioare, s-ar fi stabilit că bărbatul ar fi avut și în urmă cu patru ani o tentativă de suicid. Atunci ar fi fost salvat de membrii familiei sale, iar apoi a fost internat în spital.

Bărbatul era un personaj cunoscut în mediul de afaceri. Acesta ocupa o funcție-cheie în cadrul diviziei de asigurări la o companie mare de leasing. Potrivit profit.ro, era asociat și într-un proiect imobiliar important, în nordul Bucureștiului, alături de mai mulți afaceriști, printre care Dan Șucu, Cristian Borcea.

Comunicatul Poliției

La data de 4 februarie, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, o persoană de sex masculin a fost găsită decedată într-o locuință din orașul Voluntari.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență.

Persoană decedată a fost identificată, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminali Ilfov efectuează cercetări în cadrul unui dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies