ESENTIAL

Un microbuz s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui

Un microbuz s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui, în zona kilometrului 88, trei persoane fiind rănite.

Un microbuz s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui, vineri dimineață, la kilometrul 88. Din primele informații mașina s-a răsturnat după ce șoferul a dorit să vireze la dreapta și să intre într-o benzinărie.

Un microbuz s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui

La bordul microbozului se aflau șase persoane, trei dintre acestea fiind rănite.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD și un elicopter SMURD.

În accident au fost implicate șase persoane, dintre care trei au avut nevoie de îngrijiri medicale. Două dintre victime au fost preluate de SAJ la Spitalul din Călărași, iar cealaltă victimă a fost preluată de SMURD și transportată la Spitalul Universitar de Urgență Fundulea. Toate victimele sunt conștiente și cooperante.

Traficul în zona kilometrului 88, acolo unde s-a produs accidentul, se desfășoară normal, poliția rutieră dirijând traficul.

Recomandăm și: Carambol pe A4. 4 tiruri sunt implicate în accident și o persoană este rănită

În ultima vreme situația este tragică pe șoselele din România, iar tot mai multe persoane își pierd viața în accidente rutiere.

Amintim că, un carambol a avut loc pe A4 în data de 21 iulie 2021. În accident au fost implicate 4 tiruri. Traficul a fost restricționat pe Autostrada A4 Agigea – Ovidiu, la km 18+700.

În urma impactului o persoană a fost rănită, dar a refuzat transportul la spital. Din fericire nicio persoană nu a fost încarcerată. Circulația rutieră a fost restricționată pe prima bandă, pe sensul de mers către Ovidiu.

În urmă cu două săptămâni, mai exact, pe 16 iulie 2021, 52 de mașini au fost implicate în carambolul de pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost complet blocat pe sensul spre litoralul românesc.

Recomandăm și: Carambol pe Autostrada Soarelui. 52 de mașini implicate, 17 răniți. FOTO&VIDEO | UPDATE

La acel moment, Raed Arafat, șeful DSU, a precizat, într-o intervenție la Digi24, că, accidentele s-au produs în trei puncte pe A2.

În urma accidentelor, 17 persoane, dintre care și cinci copii, au necesitat ajutor din partea medicilor la fața locului sau au fost transportate la spital.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button