Un microbuz plin cu pasageri a luat foc la mică distanță de București. Traficul pe DN4 a fost îngreunat | VIDEO

26 aug. 2021
228 Afișari
Un microbuz plin cu pasageri a luat foc la mică distanță de București. Traficul pe DN4 a fost îngreunat | VIDEO
Un microbuz plin cu pasageri a luat foc la mică distanță de București. Traficul pe DN4 a fost îngreunat | VIDEO. Sursa foto: Unsplash

Incendiu pe autostrada DN4 în această dimineață. Un microbuz în care se aflau mai multe persoane a luat foc pe autostrada DN4, în apropierea localității Popești Leordeni. Incidentul a îngreunat traficul în zonă, pe sensul de intrare în Capitală.

Un microbuz plin cu pasageri a luat foc pe autostrada DN4, pe sensul de circulație spre București, în apropierea localității Popești Leordeni din Județul Ilfov, potrivit Mediafax. Anunțul a fost făcut prin intermediul Centrului Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române. Astfel, traficul în această dimineață în zona cu pricina s-a desfășurat cu mare dificultate.

Microbuz de pasageri, în flăcări la intrarea în București. Nu s-au înregistrat victime

Deși incendiul a fost unul extrem de violent iar pompierii nu au putut să salveze vehiculul de flăcările mistuitoare, autoritățile au precizat faptul că nu s-au înregistrat victime. Trebuie precizat faptul că flăcările au izbucnit în timp ce vehiculul se afla în mișcare.

În urma lichidării incendiului, polițiștii au comunicat că trafixul în zonă, dar și pe DN Centura București în zona localităților Mogoșoaia, Berceni și Domnești a fost îngreunat ca urmare a intervenției echipajelor de urgență.

„În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în apropierea localității Popești-Leordeni, județul Ilfov, după ce un microbuz de transport persoane a luat foc în deplasare. Incendiul a fost lichidat, nefiind persoane rănite. Trafic intens este și pe DN Centura București, pe raza localităților Mogoșoaia, Domnești și Berceni.”, se arată în anunțul Infotrafic al Poliției Române.

Iată imagini de la fața locului cu microbuzul mistuit de flăcări

Mai jos puteți observa o filmare realizată de un participant la trafic care a trecut prin zona incendiului la scurt timp după ce vehiculul a fost cuprins în totalitate de flăcări. În acelo moment nu interveniseră încă autospecialele pompierilor, așa că tot ce au putut face pasagerii a fost să se depărteze de microbuz și să privească neputincioși la flăcări și la norii de fum. Aceștia erau încolonați pe marginea drumului, după cum se poate vedea în imagini.

Cookies