GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE cu un microbuz plecat din Bucureşti. O persoană a murit, 13 răniți

de:
27 aug. 2015
0 Afișari
GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE cu un microbuz plecat din Bucureşti. O persoană a murit, 13 răniți

Un microbuz a fost implicat într-un grav accident de circulație, pe Drumul Național 65 (DN 65), în apropiere de Craiova, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism. 

Potrivit România TV, în accident a fost implicat un microbuz în care se aflau 19 persoane, în timp ce în celălalt autoturism s-au aflat patru persoane.

La fața locului se află, la această oră, 3 echipaje SMURD de la ISU Olt, elicopterul SMURD de la ISU Dolj, echipaje de descarcerare și cele ale Poliției, care efectuează cercetări pentru a stabili cauzele accidentelui.

13 persoane au fost rănite, dintre care 2 persoane sunt în stare gravă.

O persoană, aflată în autoturism, a decedat.

„În microbuz se aflau 19 persoane, dintre care 5 persoane au fost rănite grav, celelalte având traumatisme usoare. În autoturism au fost 4 persoane. Au fost implicați și minori, dar nu se cunosc detalii despre starea acestora. Intervenția este in plină desfășurare. O persoană se află în stop cardio-respirator”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul este îngreunat la fața locului, circulația defășurându-se alternativ, pe un singur sens. 

Microbuzul a plecat în jurul orei 5 din București și se îndrepta spre Spania, unde oamenii mergeau la muncă.

Cookies