ARHIVA B365

Un micro-oraş în Berceni: 1.000 de apartamente, construite în spatele mall-ului Grand Arena

Complexul imobiliar, denumit Vista Rezidential Concept, va fi amplasat in sudul Bucurestiului, in spatele mallului Grand Arena si va include la finalizare un total de 1.000 de apartamente si circa 100 de spatii comerciale, potrivit Wall-Street.ro.

Proiectul va fi compus din 24 de blocuri si va avea 4 faze de constructie. Primele 6 blocuri, care vor totaliza 200 de apartamente vor fi finalizate in mai 2014, iar intreg ansamblul urmeaza sa fie livrat in decembrie 2015. Prima faza de constructie va presupune o investitie de 10 milioane euro in timp ce intreg proiectul va costa 40 milioane euro, iar investiţia va fi asigurată din fonduri proprii.

Constructorul proiectului va fi chiar societatea Delta ACM, una dintre cele mai mari societati de profil.

Pe langa apartamente proiectul va include si o promenada comerciala de 4.000 mp care va include magazine, sali de sport, saloane de infrumusetare, unitati medicale si de invatamant, gradinita, after-school, cafenea, supermarket-uri sau showroom-uri. In total in proiect vor fi circa 100 de spatii comerciale.

Preturile sunt cuprinse intre 725 si 825 euro/mp. O garsoniera de peste 31 mp utili are ca pret de plecare 22.500 euro (TVA inclus), un apartament de doua camere de peste 44,5 mp utili incepe de la 32.500 euro (TVA inclus), in timp ce preturile apartamentelor de 3 camere sunt de 60.000 euro (TVA inclus) pentru o suprafata de 73 mp utili, potrivit datelor companiei Sud Rezidential, agentia care are in portofoliu acest proiect.

Sudul Capitalei este una dintre cele mai dinamice zone in ceea ce priveste dezvoltarea de locuinte noi, peste 2.000 de unitati locative fiind in constructie sau in proiect aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button