Un micro-cartier cu sedii de birouri și centru logistic se va ridica în sud-estul Capitalei. O investiție de 2 milioane de euro, un proiect care va fi gata în 2 ani

15 feb. 2023
6850 Afișari
Un micro-cartier cu sedii de birouri și centru logistic se va ridica în sud-estul Capitalei. O investiție de 2 milioane de euro, un proiect care va fi gata în 2 ani
Un micro-cartier cu sedii de birouri și centru logistic se va ridica în sud-estul Capitalei. O investiție de 2 milioane de euro, un proiect care va fi gata în 2 ani. Sursa foto: Pexels

Una dintre cele mai importante investiții imobiliare ale Eco Flat Estate din sud-estul Capitalei a fost demarată de soții Dumitrache. În următorii doi ani se vor construi un sediu de birouri în Cernica și un centru logistic în zona Brănești, anunță Bogdan Dumitrache, fondatorul companiei.

Se vor construi un centru logistic și un sediu de birouri în sud-estul Capitalei

Bogdan Dumitrache, fondatorul Eco Flat Estate și directorul executiv al uneia dintre cele mai mari companii ce are capital integral în România a declarat pe data de 13.02.2023 semnarea unei finanțări și a decis, alături de constructori, planurile aferente pentru aceasta.

Investiția pe care acesta și-o propune este una ambițioasă, fiind una dintre cele mai importante în domeniul imobiliarelor din sud-estul Capitalei. Va avea un buget de aproximativ 2 milioane de euro, conform Agerpres.

Directorul companiei își propune ca în termen de doi ani să finalizeze construcția unui sediu de birouri modern în zona Cernica și un centru logistic de tip A în zona Brănești. Construcțiile nu vor veni numai în ajutorul populației, prin magazine și centre medicale, ci și în ajutorul mai multor companii de retail și a celor medicale.

Soții Dumitrache nu sunt numai parteneri de viață, ci și parteneri de afaceri. Bogdan Dumitrache își dorește ca investiția din București pe care o face să servească mai multe zone de business. Soția sa, Dorina Dumitrache, va urma să se ocupe de administrarea acestora, în special în mediul online.

Eco Flat Estate vrea să ofere servicii unui număr mai mare de clienți din București

Cei doi soți vor să-și concentreze activitatea asupra magazinelor fizice și a centrelor medicale din zona de sud-est a Bucureștiului. Un obiectiv al acestora este eficientizarea timpului petrecut de clienți în activitățile zilnice, dar și să ofere companiilor mari un număr mult mai mare de pacienți și clienți.

Fondatorul uneia dintre cele mai puternice afaceri atrenprenoriale a mai declarat că experiența sa din domeniu va contribui la dezvoltarea sustenabilă a magazinului online, dar are în vedere și un lanț de magazine fizice:

Investiția noastră ne va ajuta să putem oferi serviciile noastre unui număr mult mai mare de clienți din România în domeniul retail-ului casnic, corporate și industrial, dar și servicii medicale private pe care le voi gestiona în mod direct.

Dincolo de capacitatea financiară de care dispunem la ora actuală, care este doar o componentă mică dintr-un șir lung de necesități ale succesului, vom contribui cu experiența noastră în dezvoltarea sustenabilă a magazinului online și a unei rețele de magazine fizice și centre medicale.

În plus, vom aduce expertiză de calitate în materie de gestiune financiară performantă. Prin acest pas ne propunem să trecem la următoarea etapă din evoluția noastră, beneficiind cât mai mult de know-how-ul acumulat până la ora actuală, capacitatea de scalare, dar și de soliditatea financiară și cedarea unui pachet de 10% din companie către pilonii companiei ce pornesc la drum alături de noi.

Bogdan Dumitrache spune că Bucureștiul, în următorii doi ani, va integra și va pune în aplicare una dintre cele mai semnificative investiții din domeniul imobiliar.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies