BREAKING | Un metrou a rămas fără frâne, între Piața Romană și Universitate. Călătorii au fost evacuați

21 iul. 2022
1546 Afișari
BREAKING | Un metrou a rămas fără frâne, între Piața Romană și Universitate. Călătorii au fost evacuați
BREAKING | Un metrou a rămas fără frâne, între Piața Romană și Universitate. Călătorii au fost evacuați | Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un metrou a rămas fără frâne în această dimineață, 21 iulie 2022, în București, la stația Piața Romana. Pasagerii au fost evacuați din trenul defect.

Metrou rămas fără frâne, între Piața Romana și Universitate

Martorii au relatat că trenul s-a oprit brusc după ce a fost văzută o lumină puternică, conform Antena3. Bucureștenii au fost evacuați din tren, iar aceștia au rămas pe peron până când un alt metrou a venit și i-a preluat.

Din primele informații, se pare că unul dintre vagoanele de metrou ar fi avut probleme tehnice la sistemul de frânare. Conform informațiilor transmise de Metrorex, incidentul a avut lor în jurul orei 09:05.

Din cauza acestui incident peronul de la Piața Romană s-a aglomerat excesiv.

Nimeni nu a fost rănit

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, în urma acestei defecțiuni la sistemul de frânare al metroului. Mecanicul a luat decizia de a evacua pasagerii ce se aflau în trenul cu probleme.

Un tren care se deplasa dinspre stația Universitate spre stația Piața Romană a întâmpinat o problemă tehnică, astfel mecanicul a decis debarcarea călătorilor în stația Universitate și retragerea trenului în depou pentru verificări și remediere. Călătorii au fost preluați de următorul tren sosit în stație.

Precizăm că în urma acestui eveniment nu a fost pusă în pericol în niciun moment siguranța călătorilor.

Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!, a transmis Metrorex.

Revenim cu detalii.

Cookies