BAZAR

Un medic de la Spitalul „Victor Gomoiu”, printre vicimele accidentului din Muntenegru

„Nu pot să îmi revin. De când am aflat că a plecat în excursie în Muntenegru am stat cu sufletul la gură. Am sperat să fie pe lista celor răniţi. Dar nu a fost să fie aşa. Toţi suntem distruşi. Era ca o adevărată mamă pentru bebeluşi, îi îngrijea cu dragoste, răbdare şi pasiune. Aceleaşi sentimente le transmitea şi mamelor copiilor bolnavi care ajungeau în secţia ei”, a spus Pleşca.

Păcuraru lucra în secţia de sugari a Spitalului Clinic de Copii „Victor Gomoiu”. Pleşca a fost colegă de facultate cu Camelia Adriana Păcuraru.

„Ne cunoaştem de 36 de ani. Am fost colege de facultate. Am fost foarte necăjite când, în urmă cu câţiva ani, am aflat că un alt coleg al nostru de facultate, doctorul Ivan, a murit, la Fundeni, în numai 30 de minute după ce i s-a făcut rău. Atunci ne-am gândit cât de crudă poate fi viaţa, cât de imprevizibilă”, a povestit managerul Spitalului Gomoiu.

Colegii doctoriţei Păcuraru au vorbit cu ea ultima dată vineri, înainte să plece în excursie.

„Era atât de fericită că pleacă în excursie să se relexeze. Munceşti un an întreg şi pleci în vacanţă şi, în loc să te distrezi, mori. Cred că ar trebui să învăţăm din fiecare dramă ceva. Să încercăm să fim mai buni, mai înţelepţi, chiar dacă primim lovituri grele. Sunt foarte marcată de această tragedie”, a mai spus Doina Pleşca.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie, duminică seară, în Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button