Un medic de la Maternitate Polizu din București a încercat să se sinucidă. Bărbatul s-a împușcat cu o armă de tip airsoft

12 mai 2023
251 Afișari
Un medic de la Maternitate Polizu din București a încercat să se sinucidă. Bărbatul s-a împușcat cu o armă de tip airsoft
Un medic de la Maternitate Polizu din București a încercat să se sinucidă. Bărbatul s-a împușcat cu o armă de tip airsoft | Sursă foto: Inquam Photos Octav Ganea

Un medic din București a încercat să se sinucidă joi, 11 mai 2023. Bărbatul s-a împușcat cu o armă de tip airsoft cu bile de cauciuc.

Un medic din București a încercat să se sinucidă cu o armă airsoft

Bărbatul ce a încercat să își pună capăt zilelor, în vârsta de 59 de ani, este medic ginecolog în cadrul Maternității Polizu, conform Observatornews.ro. Întâmplarea a avut loc joi, 11 mai 2023, în apartamentul său din Sectorul 1 al Capitalei.

În jurul orei 18:00, medicul s-a împușcat folosind o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc. În urma acestui incident, bărbatul a fost transportat, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Motivul pentru care medicul ar fi recurs la acest gest extrem nu este cunoscut încă. Cu toate astea, rudele acestuia au declarat polițiștilor că acesta era depresiv și se afla sub tratament. Depresia doctorului persista de mai bine de un an, deoarece una dintre pacientele sale ar fi murit.

Arma era deținută legat

Arma folosită în cadrul tentativei de sinucidere era deținută în mod legal de medic, încă din anul 2021.

Apelul la 112 a fost făcut chiar de fiica sa, care l-a găsit împușcat în cap. La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de poliție și pompieri. Vecinii medicului nu au auzit împușcătura, ci doar un țipăt. Din acest motiv, au crezut că bărbatul a căzut din copac.

Imediat ce s-a constata faptul că acesta era rănit, bărbatul a fost transportat la spital și operat de urgență.

În acest moment, criminaliștii iau în calcul două variante:

  • O tentativă de sinucidere,
  • O descărcare accidentală a armei.

În cauză se fac cercetări pentru a determina exact care au fost circumstanțele în care a avut loc incidentul.

Cookies