ARHIVA B365

Ce mesaj a transmis iubita tânărului mort pe terenul de fotbal

Marti seara, tânărul de 25 de ani a cazut la pamant, iar prietenii sai au chemat salvarea. Medicii, insa, nu l-au mai putut salva. Dani a murit pe un teren de fotbal din cartierul Ghencea, in fata prietenilor. Dupa ce au terminat meciul, tanarul de 25 de ani le-a spus amicilor ca se simte rau si a cazut ca fulgerat pe gazon. „L-au chemat la fotbal, sa vina la fotbal si a jucat. I s-a facut rau pe teren, i s-a acordat primul ajutor si pe urma am asteptat sa vina salvarea”, declara un prieten, potrivit stirileprotv.ro.

Medicii de pe ambulanta l-au resuscitat minute in sir, dar nu au mai putut sa-l readuca la viata. Prietenii lui stiau ca avea probleme de sanatate, dar facea tratament. „A avut hepatita, s-a tratat si nu mai avea voie sa joace fotbal, si tot a continuat, si dupa… s-a intamplat, ce s-a intamplat”, spun cunoscutii.

„A jucat fotbal multi ani de zile, ii placea sa joace fotbal. In vara asta i s-a mai facut rau pe teren. Cand am venit aici, nu imi venea sa cred. Era cuminte, nu a mai facut probleme, era un coleg bun, un prieten bun”, spune un coleg al tanarului.

In adolescenta, a jucat la Dinamo, unde a castigat si un campionat la juniori. Dar s-a imbolnavit de hepatita si n-a mai avut voie sa faca sport de performanta. Din cauza bolii si-a incheiat cariera de fotbalist la Dinamo. Pe pagina personala de Facebook, tanarul se mandrea cu momentul in care, la 16 ani, obtinuse titlul de campion la juniori cu echipa din Stefan cel Mare.

Pe internet, prietenii i-au lasat si mesaje de bun-ramas. „Azi am pierdut tot. Te voi iubi toata viata mea. Hai acasa”, este mesajul sfasietor lasat de iubita tanarului.

Pentru ca nu a mai putut sa joace fotbal de performanta, Dani lucra de aproape 4 ani ca ospatar intr-o cafenea din sectorul 4. Astazi colegii il asteptau la munca, insa dimineata au aflat ca el nu mai este. Medicii legisti vor stabili ce anume i-a provocat moartea.

 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button