Un mecanic auto din București amenința un altul și-i cerea 2000 de euro,pentru că i-a furat clientul

de:
07 iul. 2013
0 Afișari
Un mecanic auto din București amenința un altul și-i cerea 2000 de euro,pentru că i-a furat clientul

În fapt, conform unui comunicat al Politiei, partea vătămată a reclamat faptul că, începând cu data de 10 iunie, a fost contactat la locul de muncă de către membrii unui grup infracţional care, prin ameninţări cu arme albe şi acte de violenţă îndreptate împotriva sa şi a familiei sale, i-au solicitat suma de 2.000 de lei, sub pretextul că ar fi ,,furat’’ clientul altui service auto.

În urma probatoriului administrat, a fost organizat flagrantul de către poliţişti, ocazie cu care, la locul de muncă al părţii vătămate s-au prezentat doi bărbaţi de 40, respectiv 42 de ani, trimişi de către principalul suspect să ridice banii, care au solicitat şi primit de la partea vătămată suma de 400 de euro.

Banii urmau să fie predaţi principalului suspect la un local situat în Şoseaua Olteniţei, sector 4, unde cel în cauză a şi fost depistat de poliţişti.

În urma activităţilor operative efectuate de judiciariştii bucureşteni, a fost depistat şi cel de al treilea membru al grupării, la domiciliu.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii şantaj, cu cei trei suspecţi în stare de reţinere, aceştia urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţia Capitalei revine cu recomandarea adresată tuturor persoanelor care se confruntă cu astfel de situaţii sau care au cunoştinţă de săvârşirea unor astfel de fapte, să apeleze de urgenţă numărul unic 112 sau să sesizeze de îndată cea mai apropiată secţie de poliţie.

Cookies