Un MAGAZIN LIDL din Bucureşti se REDESCHIDE JOI

de:
17 aug. 2016
1 Afișari
Un MAGAZIN LIDL din Bucureşti se REDESCHIDE JOI

În linie cu demersurile companiei spre sustenabilitate, magazinul Lidl din Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B, se va redeschide cu o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește design-ul, funcționalitatea și consumul de energie. Pentru a minimza impactul asupra mediului, întregul sistem de climatizare va fi înlocuit, contribuind astfel la o eficiență energetică superioară a magazinului. Totodată, pentru a facilita accesul clienților la produsele preferate, au fost reamenajate grupele de marfă și au fost montate congelatoare verticale.

În plus, îmbunătățirile aduse unității includ beneficii pentru angajați. Aceștia se vor putea bucura de un nou concept al zonei pentru personal, cu un design mai plăcut și mai practic.
Totodată, începând de joi, 18 august, și până duminică, 21 august, magazinul Lidl de pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 8B îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. Aceștia se vor putea bucura de reduceri de minimum 20% la produse Pilos și Cămara Noastră, precum și la toate produsele de panificație proaspăt scoase din cuptor de la Brutăria Lidl și la întreg sortimentul de fructe și legume de la Piața Lidl. În plus, clienții vor putea beneficia de reduceri de peste 40% la produsele non-alimentare selecționate.

Cookies