Un local din Sectorul 2 fără autorizație, care ar fi frecventat de interlopi, a fost închis. De peste 10 ani funcționează pe Șoseaua Mihai Bravu

10 sept. 2023
3493 afișări
Un local din Sectorul 2 fără autorizație, care ar fi frecventat de interlopi, a fost închis. De peste 10 ani funcționează pe Șoseaua Mihai Bravu
Un local din Sectorul 2 fără autorizație, care ar fi frecventat de interlopi, a fost închis. De peste 10 ani funcționează pe Șoseaua Mihai Bravu | Sursa foto: Facebook - Poliția Capitalei

Un local din Sectorul 2 al Capitalei, care ar fi frecventat de interlopi, a fost închis, duminică, 10 septembrie, pentru că nu deținea autorizație. Clubul se află pe Șoseaua Mihai Bravu și funcționa de peste zece ani. Acesta a devenit cunoscut după ce unul dintre fiii lui Nuțu Cămătaru a fost condamnat definitiv la închisoare, pentru că în urmă cu 13 ani a înjughiat un bărbat acolo.

Un local din Sectorul 2, care ar fi frecventat de personaje din lumea interlopă, a fost închis

Poliția Capitalei a anunțat, într-un comunicat de presă, că o echipă de la mai multe instituții cu atribuții a verificat un local din Sectorul 2 al Capitalei, în cadrul căruia se desfășoară diferite evenimente. S-a constatat faptul că localul nu deținea mai multe autorizații și a fost aplicată o sancțiune de 10.500 de lei.

La fața locului, s-a constatat faptul că localul respectiv își desfășoară activitatea, fără a deține autorizație de funcționare sau altă autorizație care să îi permită efectuarea de activități comerciale. În urma acestor constatări, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 10.500 de lei.

De asemenea, s-a dispus oprirea temporară a activității localului și sigilarea blocului alimentar de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului.

Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă.

Potrivit surselor G4Media, clubul este unul cunoscut și funcționează de peste zece ani. Localul ar fi frecventat de persoane din lumea interlopă.

I. N. Balint, unul dintre fiii lui Nuțu Cămătaru, a fost condamnat definitiv în anul 2015 la șapte ani și patru luni de închisoare, pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. Alături de un complice, a înjunghiat un bărbat în localul respectiv, în luna septembrie a anului 2010, potrivit stirileprotv.ro.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies