ARHIVA B365

Un lider PNL spune că îl va da în judecată pe Kelemen Hunor

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, fost prim-vicepresedinte in PDL, a spus ca il va da in judecata pe Kelemen pentru declaratii facute dupa ce a fost fluierat la mitingul de duminica din Sfantu Gheorghe, relateaza Tirgmureseanul.

„Functia de primar al tirgumuresenilor, romani si maghiari deopotriva, presupune intotdeauna echilibru si intelepciune, nu limbutie politicianista de cel mai scazut nivel, asa cum am vazut in aceste declaratii. In disperare de cauza, dupa ce a fost fluierat si huiduit, Kelemen Hunor gaseste de cuviinta sa scape de intrebarile incomode ale presei aruncand jigniri in stanga si in dreapta. Il vom da in judecata pentru aceste afirmatii descalificante si suburban”, a declarat primarul.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost huiduit la manifestaţiile din Sfântul Gheorghe de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni.  Demonstranţii s-au plâns că acesta nu susţine la Bucureşti autonomia ţinutului secuiesc. Hunor nu a comentat incidentul, însă l-a atacat pe primarul oraşului Târgu Mureş, despre care a spus că este „sonat”. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button