Un lanţ cunoscut de restaurante, RETRAS din Bucureşti după zece ani

de:
23 mai 2018
0 Afișari
Un lanţ cunoscut de restaurante, RETRAS din Bucureşti după zece ani

Gusto Dominium a inaugurat primul restaurant din România în 2007, iar în vara anului 2016 avea pe piața locală 8 unități, în AFI Palace Cotroceni, Militari Shopping Center, Mega Mall, Obor, Titan, Piața Unirii, Plaza România și AFI Palace Ploiești. Acum, însă, informațiile postate pe site-ul companiei relevă faptul că Dominium ar mai avea în România doar 4 restaurante, dintre care 1 (cel din Obor) funcționând doar în regim de delivery, celelalte 3 fiind indicate în AFI Cotroceni, Militari Shopping Center și Plaza România.

În practică, însă, conform informațiilor furnizate Profit.ro de către reprezentanți ai fiecărui centru comercial, restaurantele Dominium din AFI Cotroceni, Militari Shopping și Plaza România au fost închise etapizat, odată cu începutul acestui an. „Din câte știm, s-au retras din România”, a comunicat pentru Profit.ro reprezentantul unui centru comercial.

Contactați de Profit.ro cu întrebarea dacă închiderea este doar una temporară sau este dorită includerea în articol a unor precizări, reprezentanții din România ai companiei nu au răspuns până la ora publicării acestei informații. De asemenea, nici reprezentanții din Polonia ai lanțului nu au răspuns.

Cookies